OK

Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:


Opis studiów

CEL STUDIÓW Celem głównym studiów jest profesjonalne przygotowanie słuchaczy do pracy w obszarze HORECA, co może przełożyć się na unikalną możliwość zwiększenia konkurencyjności na rynku w tej branży. Cele szczegółowe to: kształcenie z zakresu business & management na wysokim poziomie, kształcenie z zakresu przedmiotów praktycznych / branżowych związanych ze specyfiką branży (programu przedmiotów zawodowych przygotowanych przez specjalistów z branży), prowadzenie przy wykorzystaniu nowoczesnego wyposażenia technicznego i wysokiej klasy surowców zajęć praktycznych – kucharskich, somelierskich, barmańskich etc. kształcenie zgodne z oczekiwaniami przyszłych pracodawców (sieci hotelowe, sieci restauracji, firmy zaopatrujące sektor). proces edukacyjny odbywający się we współpracy z praktykami z branży oraz z liczącymi się markami (sieci hotelowe i restauracyjne, dostawcy branżowi) ADRESACI STUDIÓW Studia dedykowane są tym wszystkim którzy chcą zdobyć i/lub wzmocnić swoje kompetencje w dziedzinie zarządzania w branży HORECA, a szczególnie dla: pracowników jak również menedżerów hoteli, w szczególności działów Food&Baverage pracowników jak również menedżerów przedsiębiorstw gastronomicznych wszelkiego typu pracowników jak również menedżerów firm cateringowych szefów kuchni, którzy obok umiejętności branżowych i specjalistycznych, chcieliby nabyć wiedzę, umiejętności oraz kompetencje w zarządzaniu firmą i ludźmi restauratorzy (właściciele przedsiębiorstw gastronomicznych)


Czas trwania

2 semestry


Liczba godzin

196


Koszty

11700 zł


Dane Uczelni

Uczelnia:
Akademia Leona Koźmińskiego
Adres:
ul. Jagiellońska 57/59, Warszawa

Lokalizacja