OK

Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:


Miasto: Kraków | Województwo: małopolskie | Kierunek: Żywienie

Opis studiów

Studia obejmują 350 godzin wykładów i ćwiczeń praktycznych m.in. z zakresu żywienia człowieka i dietetyki, technologii gastronomicznej, obsługi konsumenta, toksykologii żywności. Program studiów obejmuje, wymagany standardami kształcenia nauczycielskiego, przedmiot „Metodyka nauczania przedmiotów zawodowych”. Kwalifikacje: uzupełnienie przygotowania merytorycznego absolwentów szkół wyższych zawodowych lub studiów magisterskich na kierunku (specjalności) zbliżonym do zakresu merytorycznego studiów podyplomowych, do nauczania przedmiotu lub prowadzenia zajęć w zakresie przedmiotów objętych programem studiów.


Czas trwania

3 semestry / 350 godzin


Koszty

Szczegółowe informacja na uczelni


Dane Uczelni

Uczelnia:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Adres:
Al. Mickiewicza 21, Kraków
Jednostka:
Wydział Technologii Żywności
Adres Jednostki:
ul. Balicka 122, Kraków

Lokalizacja