Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:
CEL STUDIÓW Celem głównym studiów jest profesjonalne przygotowanie słuchaczy do pracy w obszarze HORECA, co może przełożyć się na unikalną możliwość zwiększenia konkurencyjności na rynku w tej branży. Cele szczegółowe to: • kształcenie z zakresu business & management zgodnie z najwyższymi standardami • kształcenie z zakresu przedmiotów praktycznych / branżowych związanych ze specyfiką branży (program przedmiotów zawodowych przygotowany przez specjalistów z branży) • nabycie praktycznych umiejętności podczas zajęć kucharskich, somelierskich, barmańskich etc. • kształcenie zgodne z oczekiwaniami przyszłych pracodawców (sieci hotelowe, sieci restauracji, firmy zaopatrujące sektor) Proces edukacyjny odbywa się we współpracy z praktykami z branży oraz z liczącymi się markami (sieci hotelowe i restauracyjne). ADRESACI STUDIÓW Studia przeznaczone są dla tych wszystkich, którzy chcą zdobyć i/lub wzmocnić swoje kompetencje w dziedzinie zarządzania w branży HORECA, a szczególnie dla: • pracowników, jak również menedżerów hoteli, w szczególności działów Food & Beverages • pracowników, jak również menedżerów restauracji, sal bankietowych • pracowników, jak również menedżerów firm cateringowych • szefów kuchni, którzy oprócz umiejętności branżowych i specjalistycznych chcieliby nabyć wiedzę, umiejętności oraz kompetencje w zarządzaniu firmą i ludźmi
2 semestry
212
9000 zł