OK

Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:

Podstawy zarzadzania bezpieczeństwem i jakością żywnośc

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie | Wydział Nauk o Żywności


Miasto: Warszawa | Województwo: mazowieckie | Kierunek: Żywienie

Opis studiów

Celem studiów jest zapoznanie słuchaczy z zagadnieniami dotyczącymi jakości i bezpieczeństwa produktów żywnościowych. Zajęcia będą prowadzone przez pracowników SGGW. W ramach studiów podyplomowych zorganizowane będzie szkolenie z podstaw systemu HACCP, które przeprowadzi zewnętrzna firma. Czas trwania: I rok (II semestry), czas trwania studiów: 01.03.2016 – 28.02.2017 Ogólna liczba punktów ECTS: 60 Ogólna liczba zajęć dydaktycznych: 219 Zajęcia będą realizowane zgodnie z uchwalonym planem studiów i przypisanymi poszczególnym modułom punktom ECTS oraz sylabusami, zawierającymi informację dotyczącą sposobu weryfikacji zakładanych efektów kształcenia. Opłata za studia (za 2 semestry) wynosi 6000 zł od osoby. Nabór trwa do 11.03.2016 roku. Podstawą przyjęcia na studia podyplomowe jest zgłoszenie i złożenie odpowiednich dokumentów do Kierownika Studiów, w przypadku przekroczenia limitu miejsc przewidzianych na studiach z kandydatami zostanie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna.


Czas trwania

2 semestry


Koszty

Szczegółowe informacja na uczelni


Dane Uczelni

Uczelnia:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Adres:
Nowoursynowska 166, Warszawa
Jednostka:
Wydział Nauk o Żywności
Adres Jednostki:
ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa

Lokalizacja