OK

Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:


Miasto: Rzeszów | Województwo: podkarpackie | Kierunek: Żywienie

Opis studiów

Obszar tematyczny studiów obejmuje zagadnienia z zakresu technologii przetwórstwa produktów spożywczych, wzbogacone o elementy nowoczesnej analityki laboratoryjnej, oceny jakości, marketingu i logistyki, jak również zagadnień dotyczących współczesnych trendów w żywności i żywieniu. Absolwenci i absolwentki zyskują umiejętności poruszania się wśród zagadnień dotyczących: technologii przetwórstwa żywności, oceny żywności, marketing oraz logistyki surowców o produktów spożywczych, zdrowotnych uwarunkowań żywności i żywienia. Nabytą wiedzę mogą wykorzystać zarówno w zakładach przetwórstwa i obrotu spożywczego, jak i w instytucjach stanowiących ich otoczenie.


Czas trwania

2 semestry


Koszty

Szczegółowe informacja na uczelni


Dane Uczelni

Uczelnia:
Uniwersytet Rzeszowski
Adres:
Aleja Rejtana 16c, Rzeszów
Jednostka:
Wydział Biologiczno-Rolniczy
Adres Jednostki:
ul. Ćwiklińskiej 1, Rzeszów

Lokalizacja