OK

Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:

Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie | Wydział Nauk o Żywności


Miasto: Warszawa | Województwo: mazowieckie | Kierunek: Żywienie

Opis studiów

Serdecznie zapraszamy do udziału w VII edycji Studiów podyplomowych „BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM”, których celem jest przygotowanie specjalistów z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwem w łańcuchu rolno-spożywczym „od pola do stołu”. Program studiów obejmuje zajęcia wykładowe i ćwiczeniowe, realizowane przez wysoko wykwalifikowana kadrę naukową Wyższych Uczelni, a także kompetentnych szkoleniowców i trenerów. Absolwenci otrzymają świadectwo ukończenia studiów podyplomowych wydane przez JM Rektora SGGW, zaświadczenia potwierdzające uczestnictwo w poszczególnych blokach tematycznych (BRC, IFS) wydane przez jednostki zewnętrzne oraz Certyfikat auditora wewnętrznego systemów jakości w przemyśle spożywczym wydany przez TÜV SÜD Polska, Certyfikat auditora wewnętrznego według Normy ISO 22000 wydany przez firmę SGS i certyfikat Pełnomocnika kierownictwa ds. zapewnienia jakości wydany przez firmę SGS.


Czas trwania

2 semestry


Koszty

Szczegółowe informacja na uczelni


Dane Uczelni

Uczelnia:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Adres:
Nowoursynowska 166, Warszawa
Jednostka:
Wydział Nauk o Żywności
Adres Jednostki:
ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa

Lokalizacja