OK

Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:


Miasto: Warszawa | Województwo: mazowieckie | Kierunek: Żywienie

Opis studiów

Charakterystyka studiów: Oferta dydaktyczna studiów skierowana jest do osób z wyższym wykształceniem, które bądź już pracują w sektorze gastronomicznym, bądź zamierzają podjąć tego typu działalność. Program studiów został tak opracowany, aby zarówno osoby posiadające pewną wiedzę na temat działalności gastronomicznej, jak i nowicjuszy w branży przygotować do profesjonalnego wykonywania funkcji menedżerskich dla podniesienia efektywności funkcjonowania zarządzanych placówek. Oferujemy 200 godz. zajęć dydaktycznych z przedmiotów: analiza rynku usług gastronomicznych, marketing, podstawy zarządzania, wybór i organizacja działalności nowej placówki gastronomicznej, zarządzanie operacyjne w gastronomii, zarządzanie jakością, wyposażenie i projektowanie zakładów gastronomicznych, urzędowa kontrola żywności, programy komputerowe w zarządzaniu placówką gastronomiczną, nowoczesna technologia gastronomiczna, podstawy żywienia i dietetyka. Zajęcia prowadzone są przez wykładowców SGGW oraz praktyków z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Kierownik studiów: dr inż. Iwona Kowalczuk Czas trwania studiów: 2 semestry; zajęcia rozpoczynają się od marca każdego roku kalendarzowego Zasady naboru: według kolejności zgłoszeń Termin zgłoszeń: od 01.06.2014 do 15.02.2015. Liczba miejsc: 35 Opłata: 2250 zł za semestr Miejsce składania dokumentów: budynek 32, pokój 106 Studia nie są dofinansowane z funduszy UE.


Czas trwania

2 semestry


Koszty

Szczegółowe informacja na uczelni


Dane Uczelni

Uczelnia:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Adres:
Nowoursynowska 166, Warszawa
Jednostka:
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Adres Jednostki:
ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa

Lokalizacja